Motala Kommuns hemsida är jättedålig

Dom stänger av vattnet i morgon. Läste i lördagstidningen om det,men jag hade skrivit fel datum i kalendern. Vi gick in på Motala Kommuns hemsida,men varken Tall eller jag hittade något om det😡 Väldigt dåligt tycker jag.

Ha en bra kväll / kram Pia ❤

3 reaktioner på ”Motala Kommuns hemsida är jättedålig

  1. Verkligen dålig stil av din kommun! Måste berömma Finspångs kommun, eller i alla fall Finspångs Tekniska, som ansvarar för allt med vatten, gator och sopor. De har en app, Hemkollen, där allt som händer rapporteras – från sophämtning till vattenavstängning och gatuarbeten.
    Ha en bra onsdag!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s