Borrelia

Har genomgått en penicillin kur för borrelia. Jag hade ett ganska stort rött märke på baksidan av låret i somras, men satte det inte i samband med en fästing, inte förrän jag fick en ring runt märket, men hade inte tid att kontakta vården då. Eftersom jag hade lovat Eva-Karin att följa med till lasarettet i Lidköping den 3/8 så fick det vänta till den 4/8.

Eva-Karin har fått besked att hon har drabbats av cancer, den stackarn. Började med cellgifter i torsdags. Tre behandlingar sedan troligen operation och tre behandlingar till, med tre veckor i mellan.

Jag har varit med när hon har träffat läkare, fyra öron hör bättre än två. 😏

Hej det gott och ta vara på er / kram Pia ❤

En reaktion på ”Borrelia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s