Glad midsommar

När vi gick till skogen häromdagen så hörde jag att det var ungar i trädet i år oxå. Upptäckte det förra året. Dom var kvar i går oxå. Undrar vad det är för fågel?

Vem är det som bor här?

Fick tillbaka min bil i tisdags äntligen. Daniel skjutsade mig. Skulle hämta den redan kl. 9 Det blev 9 dagar som dom hade den. Dom hade fått fel delar så det var därför det tog så lång tid. Så jag får ett presentkort på 1800 på ICA eftersom jag har den försäkrad där 😀

Tur att jag fick den för det var dax för andra sprutan. Skulle vara på centret kl. 10.09 . Det gick ganska bra, men fick ett blåmärke där dom stack in sprutan. Vaknade med otrolig värk i kroppen dagen efter, men efter lite tabletter så fixade jag dagen 😀 men jag slapp huvudvärken, som skönt var.

Fixad hos Jopas Bilskadecenter.

Önskar alla en glad midsommar och var rädda om er. Kram på er / Pia ❤

3 reaktioner på ”Glad midsommar

  1. Tack det samma Pia! Fint att du fick bilen i tid så att du hann till sprutan. Jag fik min för drygt två veckor sedan och fick inga biverkningar denna gång. Kul med fåglarna, du kanske får reda på arten snart.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s