Så var det dax igen

Idag när vi var ute Eddie och jag så var det dax för old dog vestibular syndrom att slå till igen 😦 Han hoppade och skuttade som han brukar och jag gjorde iordning en pinne. när jag vände mig om och skulle kasta pinnen så gick han runt, runt och flackade med blicken. Tror att det var en liten ”smäll” som han fick, för jag kopplade upp honom och vi tog oss hem och nu märks det inte mycket alls. Vi gick på gärdet där jag kan ha honom lös. Var till Valla i fredags då han fick sin vaccination och då kollade dom i öronen oxå. Det såg bra ut förutom lite vax. Jag ville ha ett recept på smärtlindring då jag tycker att han är väldigt stel när han ska resa sig. Fick smärtlindring utskrivet när han fastnade med benet i bilen, men det är såå dyrt. Nu fick jag Canidryl 50 mg istället för Onsior. Och betydligt billigare 🙂

En bild som är tagen innan snön kom

Igår var jag och tittade på Lin när hon provred en häst som hon ska ha. Det gick jättebra. Hon var lite seg men det blir nog ordning på henne med 🙂 Tror hon heter Dolly.

Linn provrider
Här stå jag uppe i värmen

Kram och ha det gott / Pia ❤

7 reaktioner på ”Så var det dax igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s