Haglöfs vandringssko

Igår var jag med Annica till tandhygienisten i Linköping. Efteråt så åkte vi till XXL och köpte ett par nya skor till mig. Jag var helt inställd på att det skulle bli ett par Salomon men det blev ett par från Haglöfs 😁 Har väl kollat lite på dom förut, men som sagt så hade jag kollat in ett par från Salomon. Dom blev det INTE, väldigt dåliga tyckte jag. Provade massor av skor och det slutade med ett par Haglöfs. Såå sköna 💖

Jag går ju mycket med Eddie. Så sköna skor är a och o. Dom här var verkligen sköna. Jag behöver inte alls ha någon sula i dom. Ganska höga under hålfoten och det är skönt för mig.

Skor från Haglöfs

Ha en riktigt bra kväll / kram Pia ❤

En reaktion på ”Haglöfs vandringssko

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s