Benskörhet

Benskörhet

Läste i Allas om att benskörhet kopplas till för lite sömn. Kom att tänka på min föredetta arbetskamrat Annette W, hon sov alltid väldigt dåligt och nu är hon väldigt benskör. Även mamma hade problem med sömnen. Hon åt ju kortison i många år oxå. Skelettet var så dåligt att dom sa att det var ett skelett av skelettet. Så en bra sömn är nog väldigt viktig.

Ha det gott / kram Pia ❤

3 reaktioner på ”Benskörhet

 1. Det har du nog väldigt rätt i … men jag tror inte att vi ska skrämma upp oss genom att fokusera på hur lite eller mycket sömn vi får. behovet växlar mellan individer också.
  Det viktigaste är att fokusera på kvalitén. De flesta sover ju mindre med åren och då blir sömnens kvalité ännu viktigare …
  Förr var jag en 8-timmarssovare. Hade jag inte fått MINST 8 timmars sömn märkte jag av det direkt. Nu mår jag nästan dåligt om jag sover 8 timmar. Det har blivit 6 timmar som jag mår bäst av … så länge sömnen har rätt kvalité vill säga 😉

  Förresten, hade tänkt fråga … när gjorde du om på din blogg? Ser ju att du har andra färger och så, men minns inte om jag sett det förut eftersom jag hälsat på dig så lite på sistone. Förut hade du väl mycket svart, eller hur?

  Kramar ❤

  1. Du har så rätt i att det nog är kvalitén på sömnen som är avgörande. Jag har oxå märkt att jag inte sover så mycket längre. Är nu pensionär, du undrade ju vad det skulle bli efter Valla 😀 Jag kommer faktiskt inte ihåg när jag bytte färg på bloggen, men bilden bytte jag häromdagen.
   Kram och ha det gott ❤

   1. Åh … då gissade jag rätt på det som kom efter Valla 😀
    Måste få gratulera dig till ditt nya lediga liv. Blir lite avundsjuk på alla omkring mig som antingen redan övergått i den tillvaron eller är på väg in i den. Min man har bara en semestersommar kvar. Nästa år är det hans tur att slippa oket …
    Har jag otur måste jag jobba 9 år till 😦
    *suck*
    Kram igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s