Nu har jag slutat att jobba

I fredags var sista dagen som jag jobbade på Valla ,men jag är anställd till den 3 januari. Lite vemodigt men väldigt, väldigt skönt 🙂 Nu kanske jag får tid att skriva mera här. Den tredje ska jag bjuda på frukostfika på jobbet och den nionde ska vi gå ut på kvällen och käka på Aiolis . Då kommer Ellen som jobbade hos oss förut, men flyttade till Uppsala och fick anställning på Universitsetdjursjukhuset där.

Det är skönt för Eddie att slippa att åka till Linköping. Nu får vi mera tid för långa promenader, om bara min vänstra höft vill hänga med 😉

 

Promenad med Eddie

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s