Vintermörker av Åke Edwardson

Vintermörker av Åke Edwardson

Här kommer ett boktips i vintermörkret.

28 noveller som är väldigt spännande. Åke Edwardson är nog mest känd för sin kriminalserie om komisarie Erik Winter. Den här boken har allt kriminalberättelser, skräck- och spökhistorier, men även en kärleksnovell.

3 reaktioner på ”Vintermörker av Åke Edwardson

 1. Intressant! Har precis kollat om det finns som ljudbok hos Storytel. Finns där i en serie av 4 delar. De hamnade direkt i den digitala bokhyllan. Är inte så förtjust i deckare men som noveller och med några andra spännande inslag kan det vara något för mig.
  Ser att du har Facebook. Har precis börjat igen efter många år utan. Ska titta in där 😀

  1. Hej! Jag funderade ett tag på att börja lyssna på ljudböcker men insåg ganska snart att läsa böcker är nog bättre för mig. Tror att jag inte kan sitta still och lyssna och det måste jag ju när jag läser.
   Eftersom jag har problem med min höft är det skönt att koppla av med en bok 😊

   1. Själv har jag en nervskada i halsryggen och kan inte hålla en fysisk bok så länge. Läser ungefär ½ timme i sängen innan jag somnar. Endast pocketböcker som inte får ha mer än 400 sidor. Annars blir de för tunga.
    Jag lyssnar på böcker när jag städar och sånt. Sysslor där man inte behöver tänka. Jag sitter aldrig still när jag lyssnar 😀
    Har läst i hela mitt liv och är så glad att jag kan konsumera fler böcker än förr, innan jag blev sjuk.
    Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s