Idag var vi på Musikandakt i Motala kyrka

Janne Gustavsson en väldigt duktig trumpetare var där och spelade. Jag har ju skrivit om honom tidigare. Det märks verkligen att han är en världsartist som har spelat i många orkestrar 🎺 såå duktig 🙂
Musikandakt är väldigt trevligt att gå och lyssna på, och en halv timme är precis lagom.

image

image

I eftermiddag så har vi börjat lite med staketet på baksidan. Lite stolpar har blivit uppsatta och så har jag plockat ihop en hög med skräp som vi ska köra till tippen. Nu är det bara för Tall att låna en släpkärra så ska det nog bli lite ordning på torpet ; -)

Ha en bra kväll / kram

2 reaktioner på ”Idag var vi på Musikandakt i Motala kyrka

  1. Hahaha … jag sitter här och skrattar åt mitt sätt att läsa saker. Jag läste den här rubriken flera gånger innan jag fattade vad det stod … Det här är ett fenomen som verkar återkomma oftare ju äldre jag blir … 😉
    Jag läste och läste … ”Vad sjutton är Musikand-akt för något?” Jag läste alltså första delen av ordet på samma sätt som man säger musikant …. hahaha
    Tänk så det kan bli … 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s