Havregrynsgröt på morgonen

Jag har lärt mig att äta havregrynsgröt på morgonen dom dagar som jag jobbar. Det trodde jag aldrig! Ekologiskt fiberhavregryn med rostade solrosfrön, russin och någon tärnad frukt, då går det riktigt bra 🙂 Det verkar vara en bra lösning för min mage. Kaffe och juice till oxå, men jag skippar smörgåsen, den äter jag på jobbet till frukosten där 😉

image

Ha en riktigt skön dag /kram

4 reaktioner på ”Havregrynsgröt på morgonen

  1. Birgitta

    Hej! Hittade din blogg när jag sökte på blender från ICA Maxi. Så min fråga:
    I slutet av januari skrev du att du köpt blender ICA Cook & Eat och du har väl hunnit använda den nu. Vad gillar du den?? Kan man göra smoothie, krossa fruktbitar osv? Eller är den svag och dålig? Jättetacksam för svar!

    1. Hej Birgitta! Jag har gjort en hel del smoothie på både färska och frysta bär och det fungerar jättebra. Så jag kan rekommendera den. Jag häller i yoghurt (vanilj) och tillsätter fruktbitar och frysta bär och blandar om lite innan jag kör, då funkar det bäst.

    1. Hej Lollo! Känner att min mage fungerar väldigt bra av gröt. Det var inget som jag trodde att jag skulle börja med eftersom jag har avskytt havregrynsgröt ända sedan jag var liten. ”Men ibland är det inte för sent att lära gamla hundar sitta” 😉 och faktiskt så tycker jag det är ganska gott 🙂 Så nu är det bara att börja igen för dig 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s