Söndag

Nu i helgen har jag fått min bil fixad. Lasse har bytt bromsbelägg. Dom var nästan slut och när han plockade bort det ena så föll det isär, så det var verkligen tur att det blev gjort nu. Jag hade fått en tid för besiktning den 2/3, men eftersom det är på en måndag så ändrade jag den till den 6/3 istället. Jag vill ju ha en tid när jag är ledig 🙂 Måste säga att det är väldigt smidigt att ändra tid på datorn, t.o.m jag klarar av det 😉

Efter ett ganska långt uppehåll med att läsa böcker så kom jag igång igen i nyår när jag var så himla förkyld. Nu läser jag en bok som heter Livet efter dig av Jojo Moyes. Det är en bok som jag blev tipsad om av en kvinna på Maxi. En bok som jag knappt kan slita mig ifrån 😉 Hon sa att hon sträckläste den, och det förstår jag!  Den kan jag verkligen rekommendera! En gripande och annorlunda kärlekshistoria..

image

Ha det gott / kram

2 reaktioner på ”Söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s