Annonser

Mina dagar med att gjuta i betong, trädgårdsarbete, naturen och mycket mera.

Troligen har jag fått en vagel

Jaha så var det dags för en vagel igen 😦  Jaa, det är ju ganska länge sedan nu som jag hade en, men det är väl förkylningen som lockat fram den… Alltid på vänstra ögat och även så denna gång. Det skaver så in i bomben! Trodde först att jag fått in något, men det blir inte bättre även fast jag spolat med både vatten och ögondroppar. Jag ser inget, men det verkar ut att vara under övre ögonlocket. Får väl åka till apoteket och köpa Noviform. Det brukar göra att det går över fortare.

Förkylningen är bättre idag och skönt är det 🙂 Lite ont i halsen och näsan rinner, men värken i kroppen har get med sig, så idag kan det nog bli lite gjort. Igår blev det mest bara att slappa. En tur till skogen med Eddie blev det iaf. för här blåste det så himla mycket att skogen var ett bättre alternativ 🙂

 

 

Annonser

2 svar

 1. styvmorsviol

  Se till att bli av med vageln, om inte annat så för syns skull.
  Svante

  måndag, 5 januari, 2015, 15:18 kl. 15:18

  • Jag hade tur för det var nog bara skräp iaf, för det försvann under dagen 🙂 Sedan jag började med Mebrasin så har jag faktiskt inte haft någon alls som skönt är.

   tisdag, 6 januari, 2015, 09:02 kl. 09:02

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s