Det blev ingen bra början på det nya året

Jag är riktigt förkyld, kroppen värker, halsen känns som ett rivjärn, näsan rinner och jag känner mig allmänt risig 😦
Det är en himla tur att jag är ledig till onsdag, så det värsta hinner gå över!

Jag plockade bort julen igår iaf. och så har jag bytt dom flesta gardinerna. Skönt att få det gjort innan jag börjar jobba. Jag älskar julen men det är lika skönt att få plocka bort den igen 😉 Har gardinerna i Talls datarum kvar att byta.Tänkte ha gardiner som jag köpte på Hjärta till Hjärta före jul och som jag sydde upp igår kväll. Tänkte fixa det idag och så ska jag nog lägga på lite andra dukar oxå, om jag orkar…..

Jag som tänkt att komma igång med träningen och simningen nu när jag är långledig! Det blev att simma en gång och tränat har inte blivit något alls 😦 Kanske var det simningen som gjorde att jag var mera mottaglig för förkylningen, det var ju såå kallt i bassängen.

Ha det gott och hoppas att ni slipper bli förkylda / kram

 

4 reaktioner på ”Det blev ingen bra början på det nya året

  1. styvmorsviol

    Du fick detta svar på din kommentar hos mig.
    ”Det låter ju, som om du drabbats av årets influensa. Den, som vaccinet inte hjälper mot i år. Jag blev erbjuden sprutan gratis av sjukvården men tackade nej. Att åka 8 mil för att ta den är inte gratis, och sista gången jag tog vaccin mot något var mot Polio, och då blev både pappa, och jag allergiker, vilket vi inte var innan. Omkring 15 år tog det innan allergin lindrades, och försvann. Kom nyss in från förmiddagspromenaden, klarblå himmel -3,5 grader, och lätt motvind hela varvet runt.”
    Svante

    1. Ja något skit är det, men jag känner mig lite piggare idag 🙂 Troligen har jag fått en vagel i mitt vänstra öga för det skaver som bara den. Det var ganska länge sedan jag hade någon nu, men det är säkert av förkylningen. Vaccin mot influensan har jag oxå bara tagit en gång och då var jag förkyld hela den vintern, så aldrig mera…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s