Virkad talgbollshållare

Nu har jag virkat en talgbollshållare till dom stora talgbollarna. Hoppas den håller lite bättre än bara näten som är runt dom och att fåglarna gillar den 😉

image

13 reaktioner på ”Virkad talgbollshållare

   1. styvmorsviol

    I Ljungdalen hade jag en Hermelin, eller om det var fru Melin, kan inte så noga veta. Den klättrade på timmerväggarna, och åt vad den hittade. Här i Kårböle är det väldigt lite fåglar, och de som finns matar en granne. Jag brukar lägga ut matrester till Räven på kvällen, och hoppas kunna få den på fotoavstånd tillslut.
    Svante

   2. Gerd Aldén

    Jag skulle jättegärna vilja ha en virkbeskrivning till din talgbollshållare. Jag håller på att experimentera med egen fågelmat. 1,5 kg av de billigaste havregrynen + 1,5 kg matfett. Har köpt 1 kg mjölkfritt margarin samt 0,5 kg cocosfett. Hoppas nu jag kan få det att hålla ihop till bollar. Men jag behöver nät och letar virkbeskrivning.

   3. Hej! Tyvärr har jag inte hittat någon beskrivning till den, trodde att jag gjorde en men vet inte var jag har lagt det.Kommer ihåg att det var luftmaskor och stolpar iaf. Ha det gott / Pia 

    Skickat från min Samsung Galaxy-smartphone.

 1. Ulrika

  Hej, vilken fin virkad ”nätboll”. Har du en beskrivning på hur man gör en sådan? Jag är total nybörjare, har typ bara virkat lite på mellanstadiet i skolan för ca 35 år sedan… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s