Lampa från Hjärta till Hjärta

Idag är Linn här för Annica, Marina och Martin är i Linköping och handlar julklappar.
Vi har träffat Ewa och åkt runt på lite loppisar 🙂 Hittade en lampa på Hjärta till Hjärta som jag gillade. Men som vanligt hade jag svårt att bestämma mig så det blev ingen utan vi åkte till Återvinningen, men dom hade ingen som jag fastnade för. När Linn och jag kom hem så ångrade jag mig att jag inte tog den på Hjärta till Hjärta. Det var bara att sticka iväg till stan igen, som tur var så hade jag 3 kvart på mig innan dom skulle stänga 😉 Jag vill ha något nytt över köksbordet.
Tall kom hem från jakten strax efter vi hade kommit hem. Han fick äran att sätta upp den, men först fick han korta av den lite.
Jag blev riktigt nöjd med den!
275 kr fick jag ge och det är helt okej tycker jag 🙂 Koppar är ju väldigt inne nu så jag är riktigt nöjd.

image

Linn har julpyntat den 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s