Älskade Salsa

Salsa min älskade katt var gammal och hade många juvertumörer. Hon var även väldigt allergisk mot kött i alla former, som gjorde att hon fick klåda och gick på cortison. Hon hostade väldigt mycket, så kanske var även lungorna redan angripna.
Hon har ätit p-piller i alla år, något som jag inte rekommendera då det tydligen nästan alltid blir juvertumörer. Men som sagt så blev hon gammal, omkring 15 år ♥
Igår fick hon följa med in till Valla för att somna in för gott innan hon blev allt för sjuk. Det blev ett fint avslut då hon spann och ville bli killad på magen (som hon älskade) ända tills hon somnade in ♥
Jag tog med henne hem och begravde henne nere i trädgården.

image

♥ Sov gott min underbara vän ♥

2 reaktioner på ”Älskade Salsa

  1. Ush, det är jobbigt att ta bort ett djur! Men det verkar ha gått stilla och rofyllt till. Det är bra att kunna minnas den stunden. Vår katt är ju lite dålig, fick njurproblem och äter en sorts hjärtmedecin och specialfoder, så vi vet inte hur länge det går. Men än så länge verkar hon vilja vara med. 🙂

    1. Ja det är ett svårt beslut. Men jag har haft en katt som dog hemma samma dag som jag skulle åka och ta bort henne, och det är det värsta jag varit med om. Det var nog något som brast inuti henne. Hon hade oxå juvertumörer och var väldigt gammal.
      Så därför bestämde jag att så långt fick det inte gå. Jag önskar att alla som tar bort ett djur fick ha det som vi! Det var så rofyllt i all sorg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s