Nu är Tomatboden i Varv öppen

Eddie och jag tog en promenad på förmiddagen till Tomatboden. Det blev lite gott och blandat 😉 Vanliga tomater, körsbärstomater och minigurka. Så gott med färska grönsaker och minigurkan är såå god!

image

Det var ett tag sen jag skrev här nu, har inte haft varken lust eller tid men ska försöka bättra mig 😉

Det är mycket så med trädgården nu! Det ska fixas med kogödsel och rensas ogräs.  Har även börjat att göra om mina pallkragar idag, men min rygg tyckte inte om att jag hävde på en massa säckar 😦  var tvungen att lägga mig på golvet och sträcka ut ryggen. Tall sa åt mig att hänga ute på altanen där det finns en regel i taket. Bättre är det men inte bra, så jag får nog smörja med lite liniment oxå. Har definitivt inte tid med ryggvärk nu!

Tror att det blir bättre med två pallkragar högt, men vad jord det går åt!!! Måste ha några säckar till även fast jag köpte idag.

image

image

image

image

Ikväll kommer Linn och ska sova här. Då är det bad och film som gäller 😉

Ha en skön kväll / kram

2 reaktioner på ”Nu är Tomatboden i Varv öppen

  1. Ser härligt ut i din trädgård! Fina rabatter.
    Finns det nåt godare än svenska, färska, närodlade inköpta tomater! Vi hade en blomsterbutik som sålde egna tomater förut, tyvärr rasade växthuset ihop en vinter. Och eftersom dom inte gick direkt med vinst med tomaterna så orkade dom inte börja om. Vi brukade köpa ett par påsar när vi varit på badstranden med barnen förut. Då fick man själv lägga pengar i en fågelholk och plocka påsar ur en låda. Helt otroligt! Skulle ju aldrig gå idag. Men dom sa att det var sällan de hade någon som tagit något.
    Och tomaterna smakade gudomligt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s