Nu måste jag ge Wahlstedts en röd ros :-)

Så var felet fixat med torkarna på min lilla pärla 😉 Och med gratis hyrbil,  min bil nytvättad och ett presentkort på en matkasse från Ica maxi så måste jag säga att jag har verkligen fått plåster på såren. Stort tack och heder till Wahlstedts för att ni har gjort allt för att rätta till missuppfattningen som uppstod 🙂

Imorgon åker vi till Stockholm med Motala Kyrkliga Brassband för att se
musikalen Flashdance med Hanna Lindblad. Härligt med en weekend i Stockholm 🙂

Ha en riktigt skön helg / kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s