Skärpning Wahlstedts

Hade bilen inlämnad på verkstaden igår för att få ordning på torkarna, men icke!!!! Lämnade den halv nio och skulle få den någon gång på eftermiddagen. Marina och jag hade en mor och dotterdag 😉 och for runt på stan och Bråstorp. Vi väntade på att få höra något om bilen men inte , inget telefonsamtal eller sms 😦 Klockan 3 åkte vi dit och den stod utanför, så jag tog för givet att den var klar. Gick in för att få nycklarna och höra att allt var okej nu. Bad Marina att lasta in hund och allt som jag handlat i min bil under tiden. Men inget hade blivet gjort med den eftersom dom inte hade någon torkarmotor hemma,,, som dom har haft en och en halv vecka på sig att ta hem. Det började redan på morgonen, att den inte verkade vara inbokad fast jag fick ett sms i torsdags och att det var bestäm tills igår. Så nu blir det att lämna bilen nästa fredag igen, grrr. Säger bara skärpning Wahlsdedts!!!!!!
Det här ärendet är ju en garantigrej, men sedan så tror jag inte att jag kommer att anlita Wahlsdets om det behöver göras något med bilen…..

2 reaktioner på ”Skärpning Wahlstedts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s