Skodan på verkstad

Idag har jag haft min lilla bil på verkstad 😦
Jag hade bara haft den i två veckor när torkarna började föra ett eget liv. Började med att dom fram gick hela tiden!  Hjälpte inte vad jag gjorde. Men på väg till jobbet förra måndagen kom jag på att om jag slog på den bak så funkade det som det skulle fram….
Så det var bra att kontakta Lasse på Skoda! Som tur är så har jag ju garanti en månad 🙂 Var till verkstaden för att visa felet förra fredagen. Men kan ni tänka er, att då minsann så funkade allt som det skulle. Vi var tom ute och provkörde en sväng och allt funkade.
Jag hann väl bara att åka en liten bit därifrån så började det igen!!!!! Dom gick lite då och då hela fredagen men sen har det varit bra.
Iallafall så blev det bestämt att dom skulle byta spaken till torkarna som sitter på ratten, nu idag. Troligen så är det något glappt där,  så nu hoppas jag att det ska fungera utan problem 😉

image

Nu på eftermiddagen har jag tvättat pärlan, så nu är den ren och fin 😉
Det var premiär för att kunna göra det här hemma. Bäst att passa på nu när det är bara väder för i morgon ska det bli kallare och snöslask, fyyy….

Ha en riktigt bra fredag / kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s