Lite vårblommor har kommit

Gick en runda i trädgården idag efter att Eddie och jag hade varit ute och gått. Lite vårblommor har faktiskt kommit upp även fast det är såå grått, disigt och kallt.

image

image
Härliga krokusar som tittar fram.
image
Julrosorna visar lite knoppar bland bladen.

image

image
Snödroppar är nog en av vårens första blommor.

Åhhh vad jag längtar efter sol och värme!!!!!

Linn ska sova här inatt 🙂

image
Lilla trollungen ska sova här inatt 🙂

Jag var och hälsade på Tim och Michelle i deras nya lägenhet efter att jag hade skjutsat Tall till spelträning och varit och tvättat pärlan på OK. Michelle var inte hemma när jag kom, Annica och hon var och shoppade. Dom kom efter en stund.
Daniel och Cassandra var sugna på att festa och ville att Annica och Marina skulle kommer, så Annica undrade om vi ville ha henne. Vist sa jag, då kan vi se Frost eftersom jag inte har sett den 😉 Så nu ska vi skjutsa dom till Daniel och hämta Tall….

Ha en skön kväll / kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s