Har vi en bra sjukvård?

Idag fick jag brev från Ögonkliniken på US i Linköping att jag är välkommen den 14 februari. Jag var ju på vårdcentralen den 19 november då läkaren inte kunde utesluta att jag hade en begynnande näthinneavlossning. Han ville skicka in mig till Ögonkliniken för säkerhets skull.  Jag trodde att han glömt bort det eftersom jag inte har hört något. Tur nog så var det inte näthinneavlossning, utan migrän pga för mycket sittande vid datorn. Vet ju nu att jag inte kan sitta vid den bärbara. Men som tur är så går det bra med telefonen och min stationära dator 😉

Att det ska behöva ta över 2 månader, ja nästan 3 att få en tid är inte riktigt okej 😦
Nu har jag ju tur att det inte var något allvarligt. Jag kommer att avboka tiden eftersom jag vet ju vad som är problemet.
Bara undrar om vi har en bra sjukvård?

Ha en bra kväll / kram

En reaktion på ”Har vi en bra sjukvård?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s