Näthinneavlossning nej tack

Idag har jag varit på vårdcentralen och träffat en väldigt trevlig läkare:-)
Han trodde att jag haft ett långt migränanfall eftersom jag är bättre nu. Men han ville skicka en remiss till ögon för säkerhet skull, för att kolla så det inte var början till näthinneavlossning (och ett migränanfall samtidigt),  eftersom jag såg ljusbågar på höger sida när det började.
Skulle det komma tillbaka eller att jag ser en svart skugga så måste jag söka akut!!!! För lossnar näthinnan så är det stor risk att bli blind.

2 reaktioner på ”Näthinneavlossning nej tack

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s