Yves Rocher

När jag hade varit på mammografin så hämtade jag ut ett paket från Yves Rocher i Charlottenborg 😉 Beställde den underbara ansiktscremen Nutritive Vegetal, som jag fick prov på när Ewa och jag var i Linköping, och rengöringslotionen i samma märke. Jag hade sån tur att ansiktscremen var gratis nu 😉 Så det blev en mascara och kroppslotionen oxå. Fick mycket för liten peng, det är ju alltid bra 😉

image

Nu är det snart dags att sova, så ni får ha det så bra och sov gott / kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s