Idag mammografi

Kl. 7,50 ska jag vara på lasarettet i Motala och genomgå mammografi undersökning. Ett erbjudande som jag tycker alla kvinnor bör gå på som blir kallade, eftersom bröstcanser är den vanligaste canserformen hos kvinnor. Ju tidigare det upptäcks ju större chans har man att kunna bli botad…….

 

Latexform - Gnom / tomte / vätte

Den här läckra tomteformen skickade jag efter från WS & COMPANY i förgår 🙂 Ska bli jättespännande att gjuta i den och hela 29 cm hög är den. Kommer lägga ut bilder på den senare. Tyvärr så får jag vänta några veckor då den var tillfälligt slut.
Jag får den levererad till Linköping så det blir bra att hämta efter jobbet när den är klar 🙂

Ha en riktigt bra tisdag / kram på er

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s