Dagcreme från Yves Rocher

När Ewa och jag var i Linköping förra fredagen, så var vi i Yves Rochers butik i Gränden. Då fick jag ett prov på en helt underbar dagcreme Nutrive Vegetal. Måste köpa den för den är verkligen jättebra 😀

image

Vi var där för att jag skulle köpa en annan creme Cure Solutions som jag använder som nattcreme,  och det gjorde jag oxå, men fick veta att den ska utgå 😦 Så det får nog bli Nutrive Vegetal nattcreme oxå när den här är slut 😀

image

Ha det bra / kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s