CorsoDaily

Var på apoteket för ett tag sedan och hittade en ny tandkräm, CorsoDaily mot tandköttsproblem, som jag håller på att prova.
Smaken är inget vidare men man vänjer sig 😉 och jag tror att den hjälper. Jag har ju mycket tandfickor fast jag är så noga med mina tänder. Jag köpte även Hexident 1 mg/ml som jag har sköljt med på kvällarna i ca en vecka nu. Tänker göra det några gånger då och då. Efter jag hade opererat munnen så kommer jag ihåg att jag inte alls hade så mycket fickor och då använde jag Hexident. Men det ska man nog inte använda hela tiden eftersom det kan missfärga tänderna och det blir konstig smak i munnen.
Nu hoppas jag att det här hjälper!!!
Det tar flera veckor innan jag blir normal i munnen efter jag varit hos tandhygienisten, och det till jag ha slut på nu.

image

2 reaktioner på ”CorsoDaily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s