Det blåser storm

Man kan tro att det är höststormarna som härjar. Det tar i rejält ute. Gick en sväng med Eddie förut och det var inte lätt.

Jag har problem med min rygg! Den låste sig i söndags när jag skulle göra rent ugnen. Höll på att inte ta mig upp från golvet, men med lite créme med värmande effekt och en promenad med Eddie så kunde jag röra mig skapligt, även om det gjorde ganska så ont. Jag tror att det värsta man kan göra i ett sådant läge är att sätta sig still, för då stelnar man. Och faktiskt så klarade jag av att räfsa löv i trädgården 🙂  Det var ju så underbart väder i söndags.
Jag fortsätter att smörja morgon och kväll ett tag nu så ska det nog gå över, eller rättare sagt Tall får smörja 😉
Kanske överansträngde jag mig i lördags när jag var och köpte 6 säckar med jord på Oves och hävde på, vad vet jag….

image

image

Några blåsippor har kommet 😀

Ha det gott / kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s