Idag har jag fått lite gjort

Eddie har inte mått så bra idag . Började med att han inte ville äta i morse, och då blir jag orolig. Han gick ut och drack massor av vatten. Vattnet ute är kallare och han vill ha kallt vatten. Han åt inte när han kom in heller, utan gick och la sig.
Jag gick en promenad med honom vid halv 10 och efter det så åt han lite, men inte allt. Det dröjde till 11 innan han fått i sig allt, inte honom likt 😕  Han verkade slö och hängig hela förmiddagen men verkar okej nu. Inget problem med magen, så jag vet inte vad det var med honom.
Och halt är han inte längre 😀

Jag har iaf. fått lite gjort idag, både gjutit, målat och börjat lite ute 😉

Det har ju varit härligt väder på eftermiddagen, så jag passade på att röja och gallra bland hjärtbergeniorna. Vintern har gått väldigt hårt åt dom, så nu tog jag ett rejält tag. Tror dom blir fina nu när det växer upp nytt.
Hittade massor av blommor på julrosorna oxå 😀

image

Tänker göra 2 krukor till stolparna, samma som jag gjorde till Annica.

image

Målat en ängel som Angela ska ha.

image

image

image

Lite bilder från min trädgårdsdag.

Ha det gott / kram

2 reaktioner på ”Idag har jag fått lite gjort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s