Bilen paj

Bilen pajade igår 😦  Åkte uppe vid lasarettet på väg till Maxi och Plantagen och det bara small till i bilen och skrapade om ett hjul och luktade bränt. Jag trodde det blev punktering eller att ett bromsbelägg kick sönder, men inte något av det. Pratade med Tall men han viste inte heller vad det kunde vara så jag ringde till Lasse och han sa direkt att det är nog en fjäder som gått av, och mycket riktigt så var det höger fram som gått av och låg på däcket. Jag hade åkt ner till Plantagen innan jag ringde till Lasse och där fick bilen stå till Lasse fick tid och följa med mig. Som tur va så var Ewa och jag på väg att åka och fika när det hände så hon skjutsade mig till Autoexperten för att köpa en ny fjäder.

Det blev en fika på Maxi och veckohandla där innan vi åkte till Plantagen igen, jag skulle köpa en blomma som vi skulle ha med på kvällen, då vi skulle på fest och årsmöte med Wetterblecket. Tall fick komma och hämta Eddie och mig där.

Lasse följde med mig på eftermiddagen med släpkärran, utifall det inte skulle gå att få upp fjädern så jag kunde köra ut till honom. Tur nog så lyckades han få bort den biten som gått av och få upp fjädern på ”tallriken” så att jag kunde köra. Han lovade byta fjädern men så visade det sig att det nog inte var rätt fjäder för det var 5 varv på den nya och 4 på den gamla. Ändå så gick dom på regnumret och det stod att den var till Mondeo 1996 – 2000 på kartongen. Min är en 97.
Vet inte hur det gått för Lasse med bilen, men tänker ringa honom nu för att se hur han har gjort….

Ha en bra söndag så hör jag av mig / KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s