Solen är riktigt varm och lärkorna drillar

Det känns definitivt som vår i luften idag 😀
När jag gick med Eddie en sväng förut så drillade lärkorna för fullt i skyn. Det är säkert 14 dagar sedan som jag hörde och såg den första lärkan, men jag tycker synd om dom för det är ju så kallt på nätterna och så har dom talat om mera snö på torsdag.
Jag har iaf. inte sett några tofsvipor ännu och det är skönt om det kommer snö. Jag var med om ett år då dom hade kommit och det blev snö och riktigt kallt. Vi såg hur många som helst som låg döda på gärdena vid Wittorp. Det är inget som jag vill uppleva igen. Så jag hoppas dom väntar än ett tag.

Min Afrikas blå lilja har fått 3 knoppar 😉 jättekul eftersom den inte blommade alls förra året. Den står i fönstret på övervåningen, där verkar den få lagom med sol och så har jag gett den lite kaffesump. Det är nog hög tid att även ge mina blommor lite gödning oxå. Måste inhandla någon bra gödning eftersom den jag hade tog slut i höstas.
Nu väntar jag på värmen så jag kan städa ute på altanen och sätta ut mina blommor där. Tyvärr så verkar det ut som den riktiga värmen dröjer ännu ett tag. Men den som väntar på något gott…..
image

Här är några som njuter i solen 🙂
image

image

image

 

Ha en bra dag i solen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s