Pizza Tortilla

Ewa och jag var på Willys i torsdags, där fick vi smaka pizza tortillas, supergoda 😀
Jag köpte en förpackning och gjorde i fredags och nu efter våran lååånga promenad. Det blir jättegott.

Jag tog tacosås och bredde på, (bra för då blev jag av med den burken som alltid blir över efter tacosen) 😉 skinka, salami och bacon skar jag i små bitar och la på. Lite rödlök och mozzarella blev det oxå, och riven ost över. In i ugnen, 250 grader i ca 6 – 8 min, kolla så det inte blir bränt. Strödde över lite pizzakrydda.  Smaskens 😀
Men välj vad ni gillar bäst på pizza 😉

Smaklig måltid!!

image

image

En reaktion på ”Pizza Tortilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s