Ny kattsand

Ever Clean White är en ny kattsand som vi fick hem 10 kartonger av som prov. Jag fick en 🙂 så nu testar jag den i en av lådorna. Jag använder Ever Clean Lavendel annars, då jag gillar den fräscha doften.
White ska ändra färg från vitt till blått då katten kissar, så att det lätt ska upptäckas och kunna avlägsnas.
Ska bli intressanta att se vilken jag gillar mest.

image

2 reaktioner på ”Ny kattsand

 1. Sofie

  Har du några bilder på hur färgen ändras när de kissat? Är intresserad av att köpa denna men vissa säger att den knappt ändrar färg. Hur är lukten? Vill gärna ha med parfym då jag och min katt bor i en tvåa och lådan står i hallen, Rensar lådan en gång om dagen.

  Mvh Sofie
  sofie_wideen@hotmail.com

  1. Hej!
   Jag blev inte nöjd med den utan föredrar Lavender!
   Luktar tvättmedel och ändrar knappt färg alls. Lavender luktar väldigt gott, och blir mörk när dom kissar så det ser du bra. Den kan jag varmt rekomendera!

   Ha det gott / Pia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s