Så har lördagen oxå gott

Fixade lite här hemma innan det var dax att åka in till stan. Annica, Michelle och jag var på storloppis i parken, men det var definitivt inget storloppis utan ganska så litet tyckte vi 😦 Jag köpte ingenting, Michelle köpte en läcker sko att ha ringar i och Annica köpte en lampa till Linn.

Jag hämtade Marina efter vi varit i parken. Hon är inte så intreserad av loppisar, men hon ville följa med till Ubbes och fika 😉 Det blev lite shopping oxå innan jag skjutsade hem Marina. Passade på att sola när jag släppte av henne.

Sen blev det Ö&B där jag köpte fågelmat, läsglasögon till Tall och lite mera smått och gott. Veckohandlingen på Maxi var nästa anhalt. Det blev dyrt idag för det var mycket som var slut här hemma 😦

Gick en kvällspromenad med Eddie runt skogen här nere. Såg några rådjur och det gjorde Eddie oxå, så han sprang en bit efter dom men vände snart om. Han har inte en chans att komma ifatt dom och så är han nog så rädd att jag ska försvinna 😉

Här är lite bilder från vår promenad.

Väntar på att jag ska kasta bollen
Väntar på att jag ska kasta bollen
Häftigt träd
Häftigt träd
Lite lysen i fjärran
Lite lysen i fjärran
Eddie spanar
Eddie spanar

Kram och ha en fortsatt bra lördagskväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s