Söndag

Har inte hänt så mycket idag. Jo, jag var faktiskt till Laila en stund. Vi har inte träffats på såå länge, så det var kul. Jag passade på att åka ner till skogen vid Stallsberg på vägen hem från Laila, för det blåste så mycket att jag föredrog att gå med Eddie i skogen istället 😉

Jag lagade älgstek i lergryta och det blev gott, men jag föredrar nog stekar av fläskkött. Kanske skulle den inte varit inne i ugnen så länge som 1½ timma utan bara lite mera en 1 timma. Men jag tycker inte om när det är blodigt, brrrr.

Har sytt lite på gardinerna oxå, men jag behöver spets till dom. Får väl köpa det i helgen. Tänker göra som en liten kappa på varje längd med spets på, och så ska jag göra omtag, med spets på dom oxå. Tror det kan bli snyggt 🙂

I morgon fyller min kära morbror Holger år, så det blir nog att åka en sväng dit när jag slutar. 73 år blir han, kan inte fatta att han är så gammal 😉 Det känns som tiden flyger iväg.

Rapphönsen kommer varje dag och käkar och i fredags låg dom under altanen och vilade efter dom ätit, såg Tall. Dom är så mysiga.

Nu får ni ha en fortsatt bra söndagskväll / KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s