Miss i tillverkningen

God morgon kära läsare 🙂
Idag är jag ledig, jätteskönt. Jag har ju bytt från tisdagar till torsdagar och det tror jag är bättre för då jobbar jag mera i början på veckan.

Att jag inte lär mig att vänta med att ta loss mina alster 😦  Jag gjorde ju några saker i söndags, en liten och en stor ängel och en groda. I tisdags kväll så tog jag loss grodan och den lilla ängeln och det gick bra men inte den stora ängeln för den sprack. Det är ju ganska kallt i källaren så jag borde väntat tills idag. Så idag blir det att gjuta en ny ängel och kanske något mera 😉 men nu ska jag vänta med att lossa dom till åtminstone söndag.

image

image

Idag blir det simhallen kl. 12,00 dom öppnar då på torsdagar. Ska bli så skönt 🙂 Funderar på om jag ska sola 10 minuter innan på Sun 4 You oxå. Tycker jag känner mig lite piggare med lite färg på kroppen och framför allt i ansiktet. 10 minuter tror jag inte är skadligt bara nyttigt. Det ger ju extra D vitaminer oxå och det behöver vi den här tiden på året.

Nu är det dax för fåglarna att få sin mat. Kanske hinner jag börja på mina gardiner upp till mitt datarum ( Linns och Eddies rum ) oxå, vi får se 😉

Ha en bra dag / kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s