Lördag

Har varit på tippen med 2 tv apparater. Vi har bytt i sovrummet. Hade min gamla där men Tall tyckte han fick några små stötar härom kvällen när vi höll på med antennen. Vi hade den gamla kvar som stod i rummet där nere. Vi köpte ju en platt tv dit. Önskar jag hade råd att köpa en till sovrummet oxå. Men det kanske blir senare. Det är bara jag som ser på tv där så ska det bli någon så får nog jag köpa den 😉
Hade även en gammal video tv som jag inte vet om den ens fungerade. Den fick åka till tippen den oxå. Så skönt att få iväg det med en gång 😉

Jag var på Sun 4 You och solade 10 minuter. Precis lagom. 🙂 Efteråt så åkte Eddie och jag till Varamon och promenerade och kastade pinne på stranden. Så var det dax att veckohandla på Maxi efter promenaden.

image

Har sitter han på ett stort träd och spanar ut över vattnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s