Torsdag den 3/1

I går kom jag äntligen iväg till simhallen, såå skönt. Vi var bara 4 st i hela bassängen 😉 underbart. Jag var där redan vid 10 tiden och kl 10,00 gick simmarna som tränar upp, perfekt. Tror jag ska åka på fredag oxå….

Jag var till tippen oxå för det hade blivet en hel del skräp som vi samlat på oss. Skönt att rensa 🙂 Har oxå tagit tag i att rensa ur lite skåp och kasta sådant som inte kommer att användas. Nästa projekt är mina garderober, skåp och lådor. Det är något som verkligen behövs 😉
Det är så himla skönt att jag fick semester dom här dagarna 🙂 Känns att man hittar lusten att ta tag i saker igen. Bara det att kunna ta det riktigt lugnt och göra det man känner för, är guld värt 🙂

Ha en bra torsdag / KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s