Kaos på vägarna

Det var inte kul att åka i morse 😦  Det blåste och snöade så man knappt såg vägen framför sig. En liten skåpbil åkte av vägen efter Klockrike, men det var ingen idé att stanna för dels så hade jag bilar efter mig och jag kunde inget göra iaf. Såg en bil som låg på sidan på motortrafikleden när jag åkte hem, men den hade nog legat ett tag för jag såg inga lysen eller folk där. Det var betydlig bättre när jag åkte hem även fast det snöade fortfarande.

Tänker på Björn och Helene som är på väg till Halmstad för att vara på kurs i 2 dagar….Hoppas allt går bra…..

Annica och Martin, Marina och Tom, Daniel och Cassandra är på julbord så Linn är här. Vi blev tillfrågade om vi oxå skulle följa med, men Tall spelar och jag är såå trött på kvällarna, så det var bättre att Linn fick komma hit. Hon tittar på Scooby-Doo nu 😉
image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s