Fågelmatare från ICA

 

 

 

 

 

 

 

Har köpt fågelmataren som jag skrev om tidigare och den funkar jättebra 🙂 Problemet är att dom redan tömmer en sådan om dagen + huset, så hur kommer det att bli i vinter tro……
Jag viste inte riktigt hur jag skulle fylla på den utan att spilla ut det mesta, men kom på idén att skära av en annan petflaska och använda den som tratt 😉
funkar förträffligt….
Hackspetten är en kär gäst som kommer nästan varje dag. Det är så himla roligt att kolla på alla fåglar som kommer och äter. Jag hoppas få se några lite ovanligare fåglar snart. Domherrarna kommer säkert när det blir lite kallare.

 

 

 

 

 

 

 

Här ser ni hur bra det blev med en avskuren petflaska som tratt. Jag köpte automaten på ICA i Fornåsa men hörde att Maxi hade dom förra året. Men iår har jag inte sett några, kanske finns det på andra ställen en Motala….
40 kr gav jag och det är ett bra pris eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s