Lördag

Städade lite innan jag och Eddie åkte in till stan. Det blev en fika på Ubbes. Caffe latte irish cream och en bit budapest var inte dumt alls 😉 Ewa var betydligt nyttigare, svart kaffe och en smörgås 🙂 Sedan flanerade vi runt lite på stan. Hittade ett par taits med dragkedja nertill, köpte även en liten liggare/bukett till mammas grav. Men eftersom man inte får ha kransar på minneslundar så tänker jag sätta den i en vas….. Pappas grav lägger ju kyrkan en krans på så där räcker det ju med ljuslycktan och ängeln….

Hade tänkt att åka och sola innan jag åkte hem men det blev inget av. Stannade och gick med Eddie och vi blev genomblöta både han och jag så det var bara att åka raka vägen hem 😦 Naturligtvis så började det regna som bara den när vi var i skogen, och det blev väldigt långt att gå tillbaka…..

 Gjorde tacogratängen till middag ikväll, supergod…..

Ha det så gott och KRAM

Gravbukett till minneslunden där mamma
ligger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Supergod tacogratäng

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kvällens dricka, Black Tower, Sprite och jordgubbar

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s