Söndag

Det blev en kul och ganska givande dag i parken igår. Det kom mycket folk och det är alltid kul 🙂 Många tog mitt kort så kanske hör dom av sig om dom är intresserade av något… Har även fått några beställningar över facebook.

Idag har jag varit ute i trädgården en hel del. Jag har klippt ner lite blommor och plockat undan mina fågelbad för vintern. Det har varit en riktigt fin helg men lite kall, men vad gör det så länge det inte regnar för det har jag fått nog av.
Det blev en lång skön promenad med Eddie på förmiddagen. Han lyckades tappa ner bollen i ett gryt av något slag igen, men den här gången så såg jag bollen och kunde ta upp den. Är ju lite orolig vad som finns där nere när man sticker ner handen 😉

Jag är väldigt trött ikväll så det blir nog sängen strax…..

Ni får ha en fortsatt bra söndagskväll

KRAM

Tror det är någon slags tistel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s