LCHF

Min man ville prova LCHF och se om han kunde gå ner några kilon, och det är ju inte fel 😉 Han har fått lite mage, så sagt och gjort så bestämde jag mig att prova jag oxå, men jag fortsätter med kolhydrater för jag vill ju inte gå ner i vikt utan gå upp….. Vi började förra söndagen och han har faktiskt gått ner ett par kg och jag har gått upp ett par hg 😀

Det blir mycket olika sallader med olivolja över. Grytor och gratänger med grädde. Ägg och bacon till frukost på helgerna. Även Tall tänker fortsätta med mackor till frukost när han jobbar men det får bli fullkorn eller LCHF bröd. Han kommer inte att vara såå sträng på dieten för ölen kan han ju inte vara utan…….

KRAM på er och ha det gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s