Tiden flyger iväg

Så var vi redan inne i augusti….. Vart tar tiden vägen???? 😉 I lördags var vi i Karlsby, gubbarna hade fixa och röjardag vid jaktstugan. Ewa och jag åkte upp lite senare. Gick med Eddie och plockade lite svamp, det blev även korvgrillning och Ewa hade med lite kräftor som vi käkade 🙂
På kvällen hade vi grillfest hemma hos Bullen och Gun. Bullen grillade delar av vildsvin (mycket gott).  Ewa och jag körde så det blev inget stark att dricka för oss…….
Skjutsade ut Tomas och Klas till Råssnäs när vi åkte hem.  Det var musikfest för fjärde året där ute.  Vi gick en liten runda och lyssnade på musiken innan vi åkte hem. Dom hade ju tur med vädret och det var mycket folk….

På söndagen spelade Tall på Nubbekullen. Jag hade Eddie med då oxå. Bra för honom att kunna ta det lite lugnt och träffa lite folk. Annars så ska det hända något jämnt när vi är ute 😉

Nu ska jag sätta mig och gravera lite ljuskoppar och vill även hinna med att gjuta lite…. Har sålt lite flera fågelbad så jag måste få till några nya..

Wetterblecket spelar på Nubbekullen
Det var även loppis och fikaförsäljning
Camilla tar kort

 

Ha det gott 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s