VAR ÄR SOLEN

Igår var det ju helt underbart väder. Jag gick i bikini och klippte häcken så jag fick en härlig solbränna, äntligen 🙂  Men idag är det molen som dominerar ännu så länge. Men men solen kommer nog. Sofie och jag skulle åka till simhallen igår men Sofie orkade inte följa med så jag åkte själv. Det var bara jag och en till som motionssimmade så det var perfekt 😉 Marina kom ut en stund efter hon slutat jobbet så då passade vi på att ligga i varsin solsäng och få lite mera färg, underbart.

Idag ska jag fortsätta att klippa lite buskar och fixa till det lite ute. Tall har tagit ner cypresserna på baksidan. Dom var såå höga och fula…. Nu ska vi låta dom växa till sig lite igen. Syrenen som är på baksidan får vi nog oxå såga ner och låta den komma igen eftersom den nästan ligger ner för att cypresserna var så stora. Den syrenen är det mörklila blommor på, otroligt vackra……
Han har även tagit bort lite grenar på granarna så han slipper få dom i ansiktet när han klipper gräset 🙂 Han var ute ock drog undan en del grenar igår så jag tänkte fortsätta att få bort dom som är kvar idag. Vi lägger dom nere i hörnet där dom grävde så länge tills vi kan elda upp allt ris.

Nu ska jag först ta en valls med dammsugaren innan jag går lös på våran trädgård 😉

Ha en underbar onsdag!

Nu ser man över vidderna igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s