Helvetes värk

Ja inte blev det mycket sömn inatt….. Har vankat av och an, blir tokig på det här 👿  Det blir ännu värre när jag ligger ner tydligen. Det känns som inga tabletter hjälper. Blir nog tablettförgiftat snart. Jag ska ringa till tandläkaren och be dom titta en gång till idag. Om dom inte hittar något nu heller så får jag väl se om jag kan skaffa en bettskena, såg att det fanns på apoteket när jag hämtade min medicin. Är det käkledsinflammation som jag har så har jag läst om att det är ett helvete…… Och nog har jag ett helvete allt, men det känns inte som att det skulle vara det heller. Alla skriver om att dom har så djävulsk ont i kakleden när dom tar där och knapt kan gapa, men jag har inte ont vid beröring och kan gapa och inte är jag svullen heller, utan  jag har bara en helvetisk värk, konstant………. Fattar inte vad det är för skit jag åkt på. Tjuter så ont gör det,,,,,,,,,,, men vad hjälper det……………… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s