Först tandläkaren sedan vårdcentralen

Tror ni inte min tandläkare hade gått på semester idag, såå typiskt….Det blev att ringa till jourhavande tandläkare istället. Det var Anna Tengby på Motala Tandvårdsgrupp. Men inte hittade hon något allvarligt fel som skulle kunna ge sådan smärta som jag haft sedan igårkväll. Det finns en tendens till en inflammation under den misstänkta tanden, men den är gammal och har funnits på röntgenbilder förut. Så hon trodde nog att det var bihålorna iaf. Och eftersom dom tog en massa plåtar och en helskanning av munnen utan att hitta något annat, så håll jag med henne.

Åkte till Ewa och ringde till vårdcentralen i Brinken. Ringde halv 3 och fick komma kl. 3 🙂 Snacka om tur….. Träffade en jättetrevlig utländsk läkare som oxå trodde att det var mina bihålor som spökar igen. Så han skrev ut penicillin som jag ska käka i en vecka och fortsätta med kortisonsprayet. Han tyckte inte vi skulle stråla (röntga) mera idag eftersom jag tog så mycket bilder hos tandläkaren. Om det inte ger med sig med penicillin behandlingen så skulle jag höra av mig. Men det hoppas jag definitivt att det gör, för som det har värkt idag orkar jag inte med någon längre tid.

Ewa var snäll och tog hand om Eddie när jag åkte till vårdcentralen. När jag var till tandläkaren fick han sitta i bilen med nedvevade rutor och då var det ingen sol. Hann inte att åka hem med honom när jag åkte från jobbet.

Köpte en groda som tack för hjälpen med Eddie. Ewa älskar ju grodor 🙂

GRODA/PRINS 99 kr.

En sådan groda fast med guldkrona fick hon 😉 Vist är den söt!!!

Ha det gott

~~KRAM~~

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s