Godmorgon tisdag

Hej och godmorgon på er! Ja det var ju ett tag sedan jag klev ur sängen… Kan inte sova på mornarna längre, det är väl åldern 😉
Klockan 6 var det dax att kliva upp… Fördelen är ju att man hinner med lite mera under dagen.

I dag tänker jag fortsätta med mina fönster på övervåningen, och så måste jag tvätta om fönstret ut mot vägen i vardagsrummet för det blev inte godkänt när solen låg på. Såg nu på morgonen att det var randigt. Det upptäckte jag inte när jag tvättade dom 😦   Göra om och göra rätt 😉

Måste iväg till banken oxå, så dom får betala räkningen från Fonus. Mammas framtidskonto som hon hade avsatt pengar till begravningen på, kommer jag inte åt via internetbanken. Vill få det klart så jag kan skicka alla papper för bouppteckningen
Men först ska jag simma och hoppas på att Sofie följer med idag… Vi skulle hörs av vid 9 tiden.

Jag har haft problem med mitt vänstra öga igen. Varigt och lite svullet, troligen så har det varit en vagel igen. Fattar inte att jag får det så ofta…. Pratade med apoteket och fick rådet att prova med Noviform och saltlösning för att se om det hjälpte. Noviform har jag ju haft tidigare. Köpte både Noviform och Dropp it saltlösning och efter ett par dagar så blev det bättre.

Hjälp vid ögoninfektion typ vagel

Nu ska jag fixa till fönstret i sovrummet och byta lakan innan jag ger mig iväg….

 

2 reaktioner på ”Godmorgon tisdag

  1. Väldigt vad du jobbar o står i…tvättar fönster…fixar trädgård…och så ska du simma också 🙂 och så gjuter du jätte fina saker med…hur hinner du med allt…hur många timmar är det på ditt dygn…Jag tror du har fler än mig 😉
    Ha det gått och ta det lugnt / Kram

  2. Haha, ja ibland känns det som det är några extra timmar på dygnet, men ibland saknas det förfärligt många 😉 Men det finns ju något som heter ”det jag inte hinner idag kan jag göra imorgon eller en annan dag” Och simma blev inget för det var stängt, såå synd….Det är skön avkoppling..
    Ha det gott du oxå / Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s