Strax dax för Trädgårdsonsdag på svt2

Brukar kolla på trädgårdsprogram när jag kommer ihåg och i kväll är det Trädgårdsonsdag. Det börjag kl 20,00 så det är bäst att sätta fart om jag ska hinna se det. Kvällspromenaden blev att åka med min kära man till Skärstads korset och gå därifrån hem. Jag passade på att fotografera lite blommor och en törstig Eddie när vi kom hem 😉

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det var allt för i kväll, nu ska jag se trädgårdsonsdag så ha det så gott.

~~KRAM~~

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s