Motala kulturnatt

Motala Blåsorkester spelade utanför Folkets Hus (Motala Convention Centre) vid invigningen av Motala kulturnatt. Det var meningen att dom skulle spela på torget men det regnade, så det gick inte men nere vid Folkets Hus så är det ett tak som dom kunde stå under. Eddie var med in till stan, så vi passade på att promenera runt lite på stan innan dom började spela 😉

Invigning av Motala kulturnatt

Utanför Motala Convention Centre

Det blev även lite gjutit i kväll 🙂 Det blev lite hjärtan, grytunderlägg, tavlor,väggljusstake och fågelbad….Äntligen är rabarbersbladen klara så det kan bli fågelbad av nu 🙂 Har ju en beställning till Lilian på ett fågelbad med svart stativ till. Ska lägga upp bild när det blir klart. Det är så skönt och rogivande att vara nere i garaget och gjuta. Det och gå långa promenader med Eddie är en lisa för själen……

Det är så många tankar som snurrar…. Vad händer när vi dör??? Jag undrar om mamma kom fram till ljuset i tunneln!?  Det hon såg när hon var på väg att stryka med vid en svår operation för många år sedan.

Det är så himla många frågor som vi aldrig kan få svar på………

Var rädda om er och ta vara på varandra

~~KRAMAR till er~~

2 reaktioner på ”Motala kulturnatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s